VEPE-ryhmät

Kesäkauden 2019 Vepe-ryhmät

Vepen vesitreenikausi 2019 alkaa toukokuussa. Treenit tulevat pyörimään todennäköisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin Vihdissä/Lohjalla. Ennen vesitreenien alkamista pidetään pari kertaa kuivatreenit koulutuskentällä.

Haku kauden 2019 ryhmiin on avoinna, laita hakemuksesi 19.1. mennessä.

Koska vepe-kalustomme on kärryssä, joka täytyy kuljettaa jokaiselle treenikerralle vetokoukullisella autolla rantaan sekä rannasta pois, treenien pyöriminen edellyttää useita aktiivisia kärrykuskeja. Tästä syystä kuskit ovat ehdottomasti etusijalla ryhmiin. Kauden aikana kuskausvuorot jaetaan tasaisesti kuskien kesken. Kuskit ovat vapautettuja kauden treenimaksusta.

Kuskien jälkeen loput ryhmäpaikat sekä vararyhmäpaikat jaetaan tavoitteellisesti vepeä treenaaville (kokeissa käyville ja niihin tähtääville), treeneihin sitoutuville ja lajin järjestelyissä auttaville. Jokainen treenaaja sitoutuu opettelemaan lajin säännöt ja liikkeet, soutamaan ja avustamaan muita treenaajia ja olemaan vuorollaan hukkuvana treeneissä Liialliset poissaolot johtavat treenipaikan menetykseen.

Haluatko vepe-ryhmään? Laita 19.1. mennessä lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: pia.imelainen (at) rastor.fi (poista välilyönnit), jossa kerrot tavoitteistasi, ja oletko valmis sitoutumaan oman ja ryhmän muiden koirien treenaamiseen ja edistymiseen. Ja tärkeimpänä tietona kerro, voitko kuskata kärryä treeneihin.

Vepeasioissa ota yhteyttä:
Pia Imeläiseen, pia.imelainen (at) rastor.fi