Rally-tokon ryhmät

Koulutukset ja kurssit

Lisätietoja koulutuksista ja kursseista Aija Laaksoselta aija.kingelin@gmail.com


Tulossa Rally-tokon ja tokon alkeiskurssi

  • Kurssipäivät:
  • Paikka: Tervanummen kenttä Nummela Hiidenranta ajo-ohjeet
  • Aika: 
  • Hinta: 70 € / koirakko
  • Ilmoittautuminen ja tiedustelut:

Kurssilla harjoitellaan rally-tokon ja tottelevaisuuskoulutuksen perusteita kohti kokonaisia liike- ja ratasuorituksia käyden läpi molemmissa lajeissa tarvittavia perusteita ja liikkeitä. Opetus tapahtuu ryhmässä ulkokentällä, jolloin ehdoton edellytys on, että koira sietää muiden koirien läsnäoloa. Koiralla tulee olla perushallinta kunnossa esim. pentukurssin tai arkitottelevaisuuskurssin käyneenä. Koiralla tulee olla rokotusohjelman mukaiset rokotukset voimassa kurssin alkaessa.

Kouluttajina toimivat lajien parissa pitkäaikaisesti harrastaneet ja kisanneet koulutetut ohjaajat.

Kurssi antaa hyvät valmiudet jatkaa lajien parissa säännöllistä harrastamista.

Tervetuloa mukaan!


Vakioryhmän koulutus

Rally-toko treenaa kesäkaudella keskiviikko- ja perjantai-iltaisin Hiiden Haukkujen Tervanummen ulkokentällä. Kauden alku ja päättyminen on sääriippuvainen, mutta treenit pyritään aloittamaan mahdollisimman pian kentän kunnosta riippuen, tavoitteena on aloittaa viimeistään toukokuun alussa.

Lisätietoja Hiiden Haukkujen rally-tokon FB-ryhmässä, joten ota seurantaan: https://www.facebook.com/groups/1473188249597892/permalink/3567843310132365

Alustavasti keskiviikon ryhmä(t) on ALO-VOI -tasoisia ja perjantaina on VOI-MES -tasoinen ryhmä. Osalla kerroista molempina treenipäivinä on ulkopuolinen kouluttaja.

Ilmoittautumiset ryhmiin TÄLLÄ LOMAKKEELLA maaliskuun loppuun saakka. Ryhmien aikataulut päivittyvät ilmoittautumisten jälkeen.

Hakuajan jälkeen voit tiedustella ryhmien vapaita paikkoja suoraan vastaavalta aija.kingelin@gmail.com. Kevään tulevalta alkeiskurssilta voit halutessasi hakea jatkomahdollisuuden keskiviikon iltaryhmään.

Talvikauden yhteistreenit alkavat näillä näkymin viikolla 43 ja päättyvät huhtikuun lopussa. Talvikaudella tavoitteena on varata vuoro joka toinen viikko.

Ryhmätreenipaikka on maksullinen ja edellyttää Hiiden Haukut ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä.

Rohkeasti mukaan!