Rally-tokon ryhmät

Koulutukset ja kurssit

Lisätietoja koulutuksista ja kursseista Jaana Tapiovuori jaana.tapiovuori@gmail.com


Rally-tokon ja tokon alkeiskurssi

  • Kurssipäivät: torstaisin 20.4. – 1.6.2023 (yht. 7 kertaa)
    • 20.4. ensimmäinen kerta on teoriakerta etäyhteydellä klo 19.00–20.30
    • 27.4., 4.5, 11.5., 18.5., 25.5. ja 1.6. lähiopetuskerrat Hi-Han koulutuskentällä Tervanummella Hiidenrannassa (ajo-ohjeet)
  • Aika: klo 17.30-18.45
  • Hinta: 70 € / koirakko
  • Ilmoittautuminen ja tiedustelut: heli.kristina75@gmail.com

Kurssilla harjoitellaan rally-tokon ja tottelevaisuuskoulutuksen perusteita kohti kokonaisia liike- ja ratasuorituksia käyden läpi molemmissa lajeissa tarvittavia perusteita ja liikkeitä. Opetus tapahtuu ryhmässä ulkokentällä, jolloin ehdoton edellytys on, että koira sietää muiden koirien läsnäoloa. Koiralla tulee olla perushallinta kunnossa esim. pentukurssin tai arkitottelevaisuuskurssin käyneenä. Koiralla tulee olla rokotusohjelman mukaiset rokotukset voimassa kurssin alkaessa.

Kouluttajina toimivat lajien parissa pitkäaikaisesti harrastaneet ja kisanneet koulutetut ohjaajat.

Kurssi antaa hyvät valmiudet jatkaa lajien parissa säännöllistä harrastamista.

Tervetuloa mukaan!


Vakioryhmän koulutus

Rally-toko treenaa kesäkaudella keskiviikko- ja perjantai-iltaisin Hiiden Haukkujen Tervanummen ulkokentällä. Kauden alku ja päättyminen on sääriippuvainen, mutta treenit pyritään aloittamaan mahdollisimman pian kentän kunnosta riippuen. Seuraa Hiiden Haukkujen rally-tokon FB-ryhmää.
Keskiviikon ryhmä on alo-avo -tasoinen ja perjantaina on 1-2 voi-mes tasoista ryhmää. Osalla kerroista on ulkopuolinen kouluttaja, osan keskiviikon koultuskerroista vastaa osaavammat oman seuran harrastajat. Kukin ryhmän jäsen tuo vuorollaan radan/radat, jotka käydään yhdessä kokeneempien jäsenten kanssa läpi ennen niiden suoritusta. Koulutukset ovat maksullisia.